Spoštovani študentje!

Obveščamo vas, da so s 1.6.2020 prostori FUDŠ na obeh lokacijah ponovno odprti. Kljub temu priporočamo, da študentje za komuniciranje z Referatom in drugimi strokovnimi službami ter pedagoškim kadrom še naprej uporabljate IKT sredstva, ki so na voljo. V prostore FUDŠ pridete le, v kolikor je to nujno potrebno za opravljanje študijskih obveznosti in po predhodnem dogovoru z Referatom za študijske in študentske zadeve. 

Naprošamo vas, da se pri delu in ob prisotnosti v stavbi FUDŠ dosledno držite navodil in varnostnih ukrepov, ki so določeni s posebnimi navodili (POVEZAVA!) oziroma so izobešeni po objektu FUDŠ. Tako pazite nase, na druge študente in na sodelavce FUDŠ. Še posebej dosledni morate biti pri uporabi stavbe Antaro na dislokaciji LJ. FUDŠ je tam podnajemnik, zato je treba dosledno spoštovati tudi navodila najemodajalca: »Objekt Antaro je tretiran kot javni prostor, zato sta v vseh v skupnih prostorih, vključno s sanitarijami in dvigali, obvezna uporaba mask ter redno razkuževanje rok!«

V stavbo FUDŠ lahko vstopajo le zdravi študenti in zaposleni/pogodbeni sodelavci (brez znakov akutne okužbe dihal).

Ob prvem prihodu podpišejo izjavo (priloga), s katero jamčijo, da so zdravi. Študenti najdejo obrazec izjave v Moodlu in jo tam tudi oddajo. Zaposleni/pogodbeni sodelavci jo oddajo Glavnemu tajniku (osebno, po e-pošti z digitalnim podpisom), obrazec pa najdejo v spletnem referatu. Izjava velja 14 dni od datuma podpisa. Kdor izjave ne podpiše, se mu onemogoči vstop v stavbo.

Želimo vam uspešno delo in ostanite zdravi!


Spoštovani študentje!

Prosimo vas, da v zavihku oddaja izjave, oddate vašo izpolnjeno izajvo.

Hvala.